Collecteopbrengsten diaconieOogst van Dankdag voor VoedselbankRUURLO - De Protestantse Gemeente Ruurlo – Barchem viert op zondag 6 november de jaarlijkse Oogstdienst, bij velen ook bekend als Dankdag voor Gewas en Arbeid.

In de oogstdienst staat men erbij stil dat het niet vanzelfsprekend is te mogen leven in een omgeving, waar brood op tafel is, een bed gespreid, waar mensen wonen die om je geven. Dat stemt tot dankbaarheid. Daaraan wil men uiting geven met een helpende hand voor de Voedselbank.
Iedereen – dus niet alleen de kerkgangers - wordt uitgenodigd om op zaterdagmorgen 5 november tussen 10.00 en 12.00 uur of zondagmorgen 6 november vóór de kerkdienst mee te doen aan een inzameling voor de voedselbank.

Houdbare producten
Wortels, aardappelen of kool uit eigen tuin, maar vooral ook koffie, suiker, thee, fruit (in blik), pasta’s, bloem, hagelslag et cetera; kortom alle houdbare en gezonde voeding, is van harte welkom. Daarnaast is er ook behoefte aan wasmiddelen, zeep, tandpasta, shampoo, tandenborstels, maandverband, tampons en toiletpapier. De ingezamelde goederen kunnen pas later in de week worden uitgegeven door de Voedselbank. Kort houdbare en producten die gekoeld moeten worden, zijn daarom niet praktisch.

Giften
Wie liever een financiële bijdrage levert, kan dit doen bij de collecte in de kerkdienst of door een bedrag over te maken naar NL24 RABO 0309 6260 48 t.n.v. Diaconie Ruurlo-Barchem onder vermelding van ‘voedselbank’.


De diakenen zetten op 5 en 6 november de deuren van de Dorpskerk wijd open voor bijdragen aan de Voedselbank.


Nieuws
uit de gemeentevr 24 februari


ma 13 februari

Pagina 1 van 14  > >>

Nieuws
van buiten de gemeente


Agenda

zo 26 maart
10:00 Kerkdienst in De Sprankel
Ds. W.M. Van Loon-Kuiper. Doetinchem
zo 2 april
10:00 Kerkdienst in De Sprankel
Ds. H. Makkinga (Doetinchem)
do 6 april
19:30 kerkdienst in de Dorpskerk
ds. A.J. de Hoop
vr 7 april
19:30 kerkdienst in de Dorpskerk
ds. A.J. de Hoop
za 8 april
19:30 kerkdienst in de Dorpskerk
ds. A.J. de Hoop
zo 9 april
10:00 kerkdienst in de Dorpskerk
ds. A.J. de Hoop

Zondagsbrief

19-3-23

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de zondagsbrief.

Hosting: Decorsign ICT & Internet - Ontwerp: Monique Pierik