WelkomUitnodiging GemeenteavondHierbij nodigt de kerkenraad u van harte uit voor onze gemeenteavond die gehouden zal worden op donderdag 22 april 2021 om 19.00 uur in de Dorpskerk.
Vanaf 18.45 uur staat de koffie en thee klaar. We houden deze bijeenkomst in de Dorpskerk, omdat we daar de mogelijkheid hebben de bijeenkomst via 'kerkdienst gemist' uit te zenden. Zo kunt u ook thuis de avond volgen. Tijdens de bijeenkomst is het tevens mogelijk om uw vragen telefonisch met 06 44 44 45 38 (Andries Stam) of per e-mail (scriba@pknruurlobarchem.nl) door te geven.

Hoe de coronamaatregelen er dan uitzien en met hoeveel mensen we bij elkaar mogen komen, weten we nu nog niet. In elk geval moet u zich, als u de bijeenkomst in de Dorspkerk wilt bijwonen, wél aanmelden. Dit kan via aanmelden@pknruurlobarchem.nl of telefoon: 0573-461271.
Dit kunt u doen tot en met maandag 19 april 2021 tot 18.00 uur. Houdt u vooral de berichtgeving in de zondagsbrief en van de website in de gaten.

Als kerkenraad vinden we het fijn als er veel gemeenteleden aanwezig zijn op een gemeentebijeenkomst en u met ons mee wilt denken.
Zo staan we er als kerkenraad niet alleen voor. Gemeente-zijn in een moeilijke tijd en verander(en)de samenleving gaat ons allemaal aan.

Na de gemeenteavonden van oktober en november zijn we in april weer een paar concrete stappen verder. We informeren u graag over de actuele stand van zaken op dit moment.

De gemeenteavond is te volgen via www.kerkdienstgemist.nl (Ruurlo-Barchem) vanaf 19.00 uur.
Namens de kerkenraad,
Joke Cornelissen (interim voorzitter)
Joke van der Linden (scriba)


Nieuws
uit de gemeente


Pagina 1 van 7  > >>

Nieuws
van buiten de gemeente

Agenda

zo 8 augustus
10:00 Kerkdienst in de Dorpskerk
Ds. L. van Wijk. Lochem
zo 15 augustus
10:00 Dialectdienst
Mw. M.J. Storteler-Wopereis. Ruurlo.
zo 22 augustus
10:00 kerkdienst in de Dorpskerk - Maaltijd van de Heer
Ds. W.M. Van Loon-Kuiper. Doetinchem.

Zondagsbrief

Zondagsbrief juli-aug 2021

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de zondagsbrief.

Hosting: Decorsign ICT & Internet - Ontwerp: Monique Pierik