PastoraatBerkellandse kerstpakkettenactieDe actie van de Berkellandse kerstpakkettenactie vordert gestaag. Een hele klus.
Onze kerk/diaconie wordt bij deze actie vertegenwoordigd door mevr. Betty Timmerman. Wie er nog vragen over heeft, kan deze aan haar stellen (tel. 0573-451746). En ook op het internet kunt u/jij alle informatie vinden.

Er wordt samengewerkt met de Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA), de Voedselbank Oost-Achterhoek en de Stichting Schuldhulp Op Maat (SOM). Zij selecteren cliënten en sturen hen een brief met daarbij ons aanbod voor een kerstpakket. Die cliënten kunnen dan bij ons een pakket aanvragen (telefonisch of per e-mail).
Na sluiting van de aanmeldperiode worden de pakketten besteld bij één van de supermarkten in de gemeente Berkelland (op roulatiebasis). Medio december kunnen de aanvragers hun pakket afhalen bij één van de 4 afhaalpunten.

In de kerk wordt hiervoor nog een aantal keren gecollecteerd, want zonder uw hulp kan er niets gedaan worden. Dat blijkt ook uit het volgende bericht: wij plaatsten een oproep om mee te doen aan de Rabo-Club Support-actie om op die manier geld binnen te krijgen. En dat heeft het mooie resultaat van € 546,60 opgeleverd.
Iedereen die mee heeft gedaan, hartelijk dank!

RABO KerstactieNieuws
uit de gemeente

di 26 januari

do 17 december

do 17 decemberPagina 1 van 5  > >>

Nieuws
van buiten de gemeenteAgenda

zo 31 januari
10:00 kerkdienst in de Dorpskerk
wo 3 februari
18:00 Actie Kerkbalans 2021
Inleveren retourenveloppen door lopers
wo 10 februari
12:00 Inleveren kopij voor Op Weg
di 23 februari
20:15 bezorgdatum Op Weg nr. 2
wo 10 maart
12:00 Inleveren kopij voor Op Weg
Algemeen nummer
di 23 maart
20:15 bezorgdatum Op Weg nr. 3 Algemeen nummer

Zondagsbrief

Zondagsbrief 24 januari 2021

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de zondagsbrief.

Hosting: Decorsign ICT & Internet - Ontwerp: Monique Pierik