Rock Solid (8-14)Berkellandse kerstpakkettenactieDe actie van de Berkellandse kerstpakkettenactie vordert gestaag. Een hele klus.
Onze kerk/diaconie wordt bij deze actie vertegenwoordigd door mevr. Betty Timmerman. Wie er nog vragen over heeft, kan deze aan haar stellen (tel. 0573-451746). En ook op het internet kunt u/jij alle informatie vinden.

Er wordt samengewerkt met de Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA), de Voedselbank Oost-Achterhoek en de Stichting Schuldhulp Op Maat (SOM). Zij selecteren cliënten en sturen hen een brief met daarbij ons aanbod voor een kerstpakket. Die cliënten kunnen dan bij ons een pakket aanvragen (telefonisch of per e-mail).
Na sluiting van de aanmeldperiode worden de pakketten besteld bij één van de supermarkten in de gemeente Berkelland (op roulatiebasis). Medio december kunnen de aanvragers hun pakket afhalen bij één van de 4 afhaalpunten.

In de kerk wordt hiervoor nog een aantal keren gecollecteerd, want zonder uw hulp kan er niets gedaan worden. Dat blijkt ook uit het volgende bericht: wij plaatsten een oproep om mee te doen aan de Rabo-Club Support-actie om op die manier geld binnen te krijgen. En dat heeft het mooie resultaat van € 546,60 opgeleverd.
Iedereen die mee heeft gedaan, hartelijk dank!

RABO KerstactieNieuws
uit de gemeente


Pagina 1 van 7  > >>

Nieuws
van buiten de gemeente

Agenda

zo 8 augustus
10:00 Kerkdienst in de Dorpskerk
Ds. L. van Wijk. Lochem
zo 15 augustus
10:00 Dialectdienst
Mw. M.J. Storteler-Wopereis. Ruurlo.
zo 22 augustus
10:00 kerkdienst in de Dorpskerk - Maaltijd van de Heer
Ds. W.M. Van Loon-Kuiper. Doetinchem.

Zondagsbrief

Zondagsbrief juli-aug 2021

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de zondagsbrief.

Hosting: Decorsign ICT & Internet - Ontwerp: Monique Pierik