PastoraatKerkdiensten op afstandTer verdere voorkoming van de verspreiding van het coranavirus gaan de normale kerkdiensten voorlopig nog niet door, maar er worden door onze gemeente en omliggende gemeentes en parochies diverse activiteiten ondernomen!

 • Iedere zondag om 10:00 uur wordt er een dienst op afstand in onze Dorpskerk verzorgd door Drs. Gerrie Zemmelink of een gastpredikant. Daarbij is dan ook een ouderling van dienst aanwezig. De techniek voor deze dienst wordt verzorgd door één de kosters Jan Zemmelink of Albert Oolhorst.
  De orde van dienst vindt u bij de Zondagsbrief.

 • Diensten op afstand zijn te beluisteren via www.kerkdienstgemist.nl

  Weet u iemand, die graag naar onze diensten luistert, zet even voor hem of haar de app van "kerkdienstgemist.nl" op zijn/haar telefoon.

 • Ook wordt er iedere zondagmorgen om 10.00 uur ook via de website van PG De Wijngaard weer een korte digitale dienst worden uitgezonden met beeldverbinding. Als u wilt meeluisteren/kijken is dit de link: www.pgdewijngaard.nl/meeluisteren.

 • De Ruurlose kerken blijven aangepast open. U kunt er binnenlopen om er gewoon te zijn, een kaarsje te branden, even uw gedachten de vrije loop laten.
  De RK Willibrorduskerk is elke dag geopend van 10.00 - 12.00 uur, de Dorpskerk is iedere zondag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.
  U kunt naar binnen via de deur aan de Dorpsstraat.


Nieuws
uit de gemeente

di 24 novemberza 31 oktober

za 15 augustus

Pagina 1 van 4  > >>

Nieuws
van buiten de gemeenteZondagsbrief

22 november 2020

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de zondagsbrief.

Hosting: Decorsign ICT & Internet - Ontwerp: Monique Pierik