LIEN op 12 november in de Dorpskerk van geboortedorp Ruurlo

LIEN Albumhoes


LIEN is de uit Ruurlo afkomstige Lien Cornelissen. Op vrijdagavond 12 november speelt ze vanachter de vleugel haar kleinkunstige popliedjes in de Dorpskerk.

LIEN brengt gevoelige liedjes met scherpe teksten die raken. Tussendoor vertelt ze erover, luchtig en fris. Ze laten je niet ontsnappen aan belangrijke dingen in het leven. Open, persoonlijk en soms een tikkie ongemakkelijk. Zoals dat lied over die wijze oude mannen die haar haar hele leven al van adviezen voorzien.

Hart volgen
Lien Cornelissen (dochter van …) groeide op in Ruurlo en is na een studie in Nijmegen naar Den Haag gekomen. Na een loopbaan als advocaat en bij de rijksoverheid, is ze haar hart gaan volgen. Als vanzelf begon ze met liedjes schrijven. Haar eigen ervaringen en verwonderingen over de verschillende werelden die zij in zichzelf probeert te verenigen, vormen een belangrijke inspiratie. Met haar muzikale theatervoorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ heeft zij in verschillende theaters in Den Haag gespeeld.
In de zomer van 2021 bracht ze haar debuutalbum ‘Dit gaat nergens over’ uit. Vol met kleinkunstige popliedjes, gearrangeerd door partner en drummer Dylan Siemerink. In de Dorpskerk speelt ze op 12 november natuurlijk de liedjes van haar album. Maar ook geeft ze een voorproefje van nieuw repertoire waarvoor ze binnenkort de opnamestudio in gaat. Wees erbij!

Breder gebruik Dorpskerk
Op 18 augustus stond er een uitgebreid interview met Lien Cornelissen in Achterhoek Nieuws. Toen gaf Lien aan dat zij het leuk zou vinden om een keer in Ruurlo op te treden, het dorp waar zij is opgegroeid.
De Werkgroep Dorpskerk heeft dat signaal opgepakt en haar uitgenodigd voor een optreden in de Dorpskerk. Dat wordt dan meteen de aftrap van meer (muzikale) activiteiten in de Dorpskerk die passen in de opdracht van de werkgroep. Er wordt gestreefd naar een ‘breder en intensiever gebruik van de Dorpskerk’ om daarmee dit zeven honderd jaar oude gebouw een prominente en laagdrempelige plaats te geven in de Ruurlose samenleving.

Reserveren: welkomindedorpskerk@gmail.com
Het concert begint op 12 november om 20.15 uur. De entreeprijs bedraagt €12,50, contant te betalen met gepast geld (geen pin!) bij binnenkomst. De deur van de Dorpskerk gaat om 19.45 uur open.
Het is belangrijk dat bezoekers zich vooraf per e-mail aanmelden via welkomindedorpskerk@gmail.com. Niet alleen omdat het aantal stoelen beperkt is, maar ook omdat de organisatoren strikte coronaregels hanteren. Toegang wordt alleen verleend met een geldige Corona-Check-App, dus een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.

Van harte aanbevolen!


Nieuws
uit de gemeente

do 23 december

Pagina 1 van 9  > >>

Nieuws
van buiten de gemeente


Agenda

zo 30 januari
10:00 Online kerkdienst vanuit de Dorpskerk
ds. A.L. van den Dries, Ruurlo
zo 6 februari
10:00 kerkdienst in de Dorpskerk
ds. J. Eldering-Schenkel, Vaassen
zo 13 februari
10:00 kerkdienst in de Dorpskerk
ds. J.W.T. Muntendam, Epse
zo 20 februari
10:00 Bevestiging- en intrededienst
Ds.ds. H. Bouman, (Kesteren)
zo 27 februari
10:00 kerkdienst in de Dorpskerk
ds. J.W. Leurgans, Ermelo

Zondagsbrief

Zondagsbrief 30-1-2022

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de zondagsbrief.

Hosting: Decorsign ICT & Internet - Ontwerp: Monique Pierik