Muziek Podium Special

Zaterdag 6 oktober 2018

Aanvang: 20.00 uurMuziek Podium Special door Karin Hukker, Ester Wiegerink, Sonja Felicia en Lien Cornelissen

Op zaterdagavond 6 oktober is er in de Dorpskerk een Muziek Podium Special. De nieuw ingerichte kerk met eigentijdse tribuneplaatsen en concertvleugel biedt een aantrekkelijk decor voor talenten die graag vrijblijvend podiumervaring op willen doen.

Het programma met vier (voormalig) Ruurlose artiesten is van 20.00 - 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur Inloop met koffie/thee. In de pauze en na de acts zijn er drankjes.

Is jouw talent vooral tribune en stoel zitten? Kom dan gezellig genieten van deze vier (voormalige) Ruurlose artiesten. En neem je vrienden mee! Entree is gratis en iedereen is welkom.
------------------------------------------------------------------------------------

Karin Hukker & Ester WiegerinckHet duo Karin & Ester, bekend van Reurpop (www.reurpop.nl/artiesten/ester-en-karin/ ), treedt op met een mix van covers in een kleine akoestische setting. Van fijne rustige luisterliedjes, zoals ‘Million reasons’ van Lady Gaga en ‘Sound of Silence’ van Simon & Garfunkel, tot bekende popliederen, zoals ‘Perfect’ van Ed Sheeran. Ook vinden ze het leuk om af en toe een uitstapje te maken naar cabaretachtige liederen. Karin en Ester begeleiden zichzelf op piano.
------------------------------------------------------------------------------------

Sonja FeliciaSonja zingt en speelt eigen dynamische nummers met een verhaal, in het genre ‘singer-songwriter’ alternative. Inspiraties voor haar zijn o.a. Lucy Rose en Corinne Bailey Rae. Zij begeleidt zichzelf op gitaar en/of piano. Sommige van haar nummers zijn te beluisteren op SoundCloud (www.soundcloud.com/sonjafelicia). Je kunt Felicia ook boeken voor een huiskamerconcert of een bijzonder feestje! (www.plugify.nl/sonjafelicia ).
------------------------------------------------------------------------------------

Lien CornelissenLien is een singer-songwriter en schrijft Engelstalige en Nederlandstalige liedjes in afwisselende muziekstijlen. Voor Lien is alles en iedereen inspiratie. Vooral dagelijkse dingen en gewone mensen. Enkele nummers staan op www.soundcloud.com/user-191842663 . Artiesten die haar inspireren zijn Carole King en Aretha Franklin. Behalve eigen nummers zingt ze ook bekende covers als ‘Laat me’ van Ramses Shaffy en ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw.
Ga hier terug naar het complete programma.


Nieuws
uit de gemeente

zo 23 september


Nieuws
van buiten de gemeente

Agenda

zo 21 oktober
10:00 Kerkdienst in de Dorpskerk
zo 28 oktober
10:00 Kerkdienst in de Dorpskerk
do 1 november
Deadline inleveren kopij Op Weg voor 12.00 uur
zo 4 november
14:30 Afscheidsdienst dominee T Gaastra
vr 9 november
19:45 Filmavond Galaxy ( Rams)
do 29 november
Deadline inleveren kopij Op Weg voor 12.00 uur
20:00 Gemeenteavond in de Sprankel
za 1 december
19:00 Taizéviering
Vanaf 18.00 uur bent u welkom! Om 18.15 gaan we de liederen oefenen.

Zondagsbrief

zondags-/ nieuwsbrief 14 oktober 2018

 

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de zondagsbrief.

Hosting: Decorsign ICT & Internet - Ontwerp: Monique Pierik